Braskaminen Contura 500 Style - Formad för din livsstil

Bild:contura 500 style
Contura 500 Style är utvecklingen av våra mest populära kaminer i 500-serien. Uttrycket är renare och funktionerna har förbättrats. Luckan i glas ger ett lätt och modernt uttryck, samtidigt som de rena linjerna i designen gör att kaminen smälter in i ditt hem, oavsett vilken stil du föredrar.

Braskamin med nya former och rena linjer

På Contura 500 Style är toppen tunnare, spjäll och handtag är mer integrerade i kaminens front. Med Contura kan du alltid välja extra funktioner. Välj bland fläkt för extra snurr på värmen eller en kokplatta för maximalt utnyttjande av elden.Glaslucka och handtag på braskaminen 500 Style

Kaminen har generösa sidoljus och handtag som inte blir varma

Contura 500 Style har generösa sidoljus om du vill se elden från flera vinklar i rummet. Du kan även få braskaminen monterad på en pelare och ge elden ett lyft. Om det bättre passar din stil kan du självklart välja Contura 500 Style utan sidoljus. En nyhet vi är säkra på att du kommer att uppskatta är att luckan kan öppnas utan handskar eftersom handtagen inte blir varma.

 

Vilken stil är din?

Med Style får våra mest populära modeller i 500-serien ett renare uttryck och flera förbättrade funktioner. Toppen är tunnare, spjäll och handtag är mer integrerade med en tydlig plats på kaminens front. Dessutom är handtagen greppvänliga även när kaminen är varm. Vår nya braskamin är formad för din livsstil och smälter lätt in i ditt hem. Välj topp i gjutjärn, täljsten eller glas.

Ren eld med naturlig värme i världsklass

Att elda med ved är naturligt och en kamin från Contura är skonsam mot miljön. Majoriteten av våra kaminer är miljösmarta, vilket innebär att de är CO2-neutrala. En av världens mest effektiva förbränningsteknik, Clean Burning, leder marknaden och sätter standard i branschen. Tekniken ger ren eld samt håller glaset renare.