Braskamin med exklusiv design och förnämlig värme

Bild:Braskamin Contura 35 hög vit
Braskaminen Contura 35 i plåt ger dig en exklusiv känsla och förnämlig värme. Stora glasytor gör att du upplever ännu mer av elden. Svenska kamintillverkaren Conturas senaste braskamin Contura 35 har flera dimensioner.

Braskamin som visar mycket av elden och lagrar värmen

Braskaminen Contura 35 är kusin till den Red dot design Award-belönade Contura 35T. Istället för omramning av täljsten är kaminen klädd i blank vit plåt eller sober svart plåt, lucka i glas eller gjutjärn och med topp i glas har den en exklusiv design som gör sig väl i många slags miljöer. Elden har stor plats bakom ett generöst glas. Med ett värmemagasin av powerstone lagras värmen under lång tid, upp till 7 timmar efter att glöden slocknat. Vårt unika Clean burning-system håller glasen renare.

 

En vacker och effektiv kamin

Contura 35 är en upplevelse, släckt som tänd, en miljösmart och effektiv eldstad med hela 80% verkningsgrad. Brännkammarens höga placering och de högsträckta glaspartierna lyfter upp elden, vilket ökar dess visuella tillgänglighet i rummet. Luckan med glasfront är inte bara en unik och vacker detalj utan ger också en ökad exklusiv känsla. Höjden gör dessutom att påfyllning av ved och tömning av aska blir ergonomisk.