Exklusiv eldstad i natursten med känslan av öppen spis

Bild:Contura i41A
Vill du ha en eldstad med känslan av en öppen spis? Med nyheterna i31 och i41 från Contura är det möjligt att få både en exklusiv eldstad helt i sten och en energisparande värmekälla i ett. Du väljer om du vill ha en rak eller vinklad lucka, samt vilken av stommarna i sandsten, täljsten eller Contura artstone som passar ditt hem bäst. Du kan även lägga till bänk med vedförvaring och dekorativa detaljer i blank, svart granit. Insats och stenbeklädnad levereras som en komplett enhet som du enkelt ansluter till skorstenen. Inget murningsarbete, ingen inpassning i befintlig spis, bara skönhet och värme.

Eldstaden finns med två luckor och tre exklusiva stenar

i31 har en rak lucka och i41 har en vinklad lucka, båda hissas för att öppna och stänga. Contura artstone är en vit formgjuten sten. Sandstenen är valnötsbrun med en unik ådring för varje exemplar. Den värmelagrande täljstenen har en naturlig mönstring, inget exemplar är det andra likt.

 

Se filmen och låt dig inspireras av våra eldstäder

Eldstadäderna finns med både rak och vinklad lucka

Contura i30 med rak lucka och i40 med vinklad lucka finns i flera varianter som lätt finner sin plats i hemmet. Till samtliga modeller kan du välja 200 kg Powerstone för extra lång värmelagring. Alla eldstäderna i serien levereras monterade med ett ergonomiskt handtag som enkelt kan bytas ut till ett diskret handtag som medföljer.