Contura önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt År!

Bild:Contura i41a jul
Vi älskar julen här på Contura! När allt kommer omkring, vad är bättre än att tillbringa julen framför en mysig baskamin? Nu när vi närmar oss jultider blir dagarna allt mörkare och temperaturen sjunker, vilket ger oss anledning att krypa upp och mysa framför elden. Om du inte har någon eldstad, så är julen en perfekt tid att besöka våra återförsäljare och planera ditt köp av en braskamin.

Braskaminer från Contura

Kaminer är inte bara ett praktiskt sätt att värma upp ditt hem och hålla dig varm under vintermånaderna, de skapar även en underbar atmosfär i ditt hem.


Conturas braskaminer tillverkas med hållbara material och ger ett effektivt värmetillskott. Vi har ett stort utbud av braskaminer och vi är säkra på att du kan hitta den perfekta modellen för dina behov.


Täljsten är det perfekta naturmaterialet för en braskamin, den är både vacker och ger lång och skön värme i ditt hem. Täljstenskaminer från Contura har naturliga linjer och ådringar som ger liv åt braskaminen.


Öka nyttan med din braskamin i vinter och uppgradera den med något av våra praktiska tillbehör. Som tillbehör finns bland annat, fläkt, värmemagasin och kokplatta.


Som du kan se erbjuder braskaminer från Contura mer än effektiv uppvärmning av ditt hem. Du kan göra din braskamin unik och anpassa den efter dina behov.

 

Kontakta Contura angående braskaminer

Om du är intresserad av att köpa en kamin från Contura är du mer än välkommen att kontakta någon av våra återförsäljare.


Varför inte börja det nya året med att sprida värme och myskänsla i ditt hem? Contura önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt År!