Filmer med kaminer och eldstäder från Contura

Vi på Contura gillar film. Lär känna oss bättre genom att titta på vår branding film eller hitta din nya favoritkamin i någon av våra produktfilmer. Välkommen till Contura!
Contura Radiance | Elektriska eldstäder Drömmer du om en eldstad, fast du av olika anledningar inte kan eller vill ha en vedeldad braskamin? Då är en elektrisk eldstad från Contura en perfekt lösning! De kan integreras i väggen eller monteras utanpå och användas med eller utan värmeeffekt.
Contura 600 Style | Skönhet som kommer inifrån Kaminerna i serien Contura 600 Style har blivit skönare på alla sätt: de värmer bättre och de har både nya och förbättrade funktioner. Men framförallt har de fått ny design, nya omramningar, luckor och färger.
Contura 300 | Variation och mys i kubik Contura 300-serien är kubisk och har stora variationsmöjligheter. Widescreen-glaset visar maximal eld, vedfacket går att placera på olika sidor om eldstaden och det får plats en halvmeter långa vedkklabbar i brännkammaren.
Det ska vara enkelt att välja braskamin När du ska köpa en kamin är det viktigt att tänka igenom vilken kaminmodell det ska bli och var den ska stå i huset.
The Heart of Contura Vi på Contura är stolta över vår tradition av innovation inom både design och teknik. Se filmen om våra värderingar.
Kaminer för varje hem Vi gör Contura för dig som uppskattar god design, smarta funktioner och stor valfrihet. Se filmen om oss på Contura
Kaminerna i Contura 500 Style-serien Rena, runda former, snabb uppvärmning, många personliga valmöjligheter och stora glas som visar mycket av elden
Eldstäderna Contura i51 Eldstaden Contura i50 har glas på tre sidor och omramningar i sköna material så att du kan skapa den miljö du önskar
Byt ut din gamla kamin mot en ny Har du en gammal braskamin i ditt hem? Då är det dags att byta till en ny, effektiv och miljösmart kamin

Beställ en samlingsbroschyr från Contura