Håll drömmen och elden vid liv
Contura Radiance

Håll drömmen och elden vid liv

Drömmer du om en eldstad, fast du av olika anledningar inte kan eller vill ha en vedeldad braskamin? Då är den elektriska Contura Radiance en perfekt lösning. Contura Radiance finns i flera färger, storlekar och utföranden. Den kan integreras i väggen eller monteras utanpå och användas med eller utan värmeeffekt. Lågorna sprider samma fina stämning som naturlig eld och du kan skapa precis den miljö du önskar till ditt hem.

SKAPA din egen stämning

Radiance elektriska eldstäder är en kombination av genomtänkt design och avancerad flamteknik. Effekten måste upplevas – du kan till exempel växla mellan två flammönster i olika färgval för att skapa precis den stämning och det uttryck du önskar för tillfället. Den bärnstensfärgade glöden ger en varm, inbjudande och traditionell stämning medan den blåskimrande flambilden ger en mer modern känsla. Varje flambild kan ställas in med hög eller låg ljusstyrka, från svagt glödande värme till ett mer intensivt ljus. Den väggmonterade modellen har dessutom bakgrundsbelysning i LED ChromalightTM-teknik som du kan ställa in i olika färg- och ljussättningar – eller välja att stänga av. Flammorna kan glöda utan att avge värme om du inte vill ha den extra uppvärmningen, till exempel under sommarhalvåret.

Fire
blue-fire

Välj mellan väggmonterat eller infällt

Radiance finns som väggmonterade eller infällda eldstäderlänk till annan webbplats. Båda utförandena finns i fyra olika storlekar och med flera ramar att välja bland. Du kan också välja bland olika typer av glödbäddar. Alla Radiance-eldstäder använder variabel värmeeffekt, 1 eller 2 kW och termostatisk styrning. Du kan stänga av värmeeffekten för att bara njuta av flammorna.

Radiance 80W
Radiance 80W
Radiance 80W
Radiance 80W

rena linjer med fina ljuseffekter

Radiance finns med flera olika ramar som har ett gemensamt: raka, rena linjer och perfekt finish, oavsett om du föredrar en väggmonterad eldstad eller infälld. Väljer du väggmonterad modell får du också en bakgrundsbelysning i LED ChromalightTM. Bakgrundsbelysningen har tolv kulörer, kan låsas vid en kulör eller ställas in att växla mjukt mellan alla. Inom färgpsykologi menar man att vissa kombinationer av färger och ljus upplevs rogivande och gör oss mer avslappnade. Så prova dig gärna fram till din favoritkombination och låt både eldslågor och ljusspel skapa mys, ro och stämning hemma.

djärvt eller diskret - du väljer

Det finns två modeller av infälld Radiance. Edge är en ramlös modell som är helt i liv med väggen och därför låter flammorna spela huvudrollen. Verve XS har en djärvare utformning med en välvd, tredimensionell ram som syns från alla vinklar i rummet. Bränslebädden i sig gör eldstaden till en fin inredningsdetalj även när den inte ”brinner”. Alla modeller levereras som standard med en bränslebädd med vita och klara stenar, men du kan välja klart krossat glas samt svarta eller genomskinliga glaspärlor istället.

stenar

Glas & vita stenar

Sten

Klart krossat glas

Black-stones

Svarta glaspärlor

clear-stones

Klara glaspärlor

Dela sidan