Contura 300
Mys i kubik

Variera mera med Contura 300 och i7

Hör du till oss som aldrig får nog med mys? Då ska du bekanta dig med braskaminen Contura 300 och insatsen i7. Här finns nämligen nära nog oändligt med variationsmöjligheter till att bygga din kamin eller insats precis som du vill ha den. Och du: det finns plats för vedklabbar upp till en halv meter långa. Mys i kubik, som sagt.

IF Design Awards

Svenska Contura har vunnit IF Design Award, ett internationellt erkänt designpris. Priset går till Contura 300, en modern braskamin som förenar excellent design med svensk ingengörskonst. Contura har ett långvarigt samarbete med Myra Design som har stått för designen av Contura 300.

Kaminen för dig som gillar att pussla

Contura 300 är det perfekta valet för dig som vill bestämma själv hur kaminen ska se ut. Vill du ha en svart eller en vit? Omramning i täljsten eller artstone? Lucka i gjutjärn eller glas? Vill du ha vedförvaring? Du kan välja mellan tre olika vedfack. Dessutom finns det en utdragslåda och andra smarta tillbehör

Contura 310 svart

Med omramning i naturell artstone eller täljsten lyfter C300-serien ännu mer. Stenen ger mer exklusivitet samtidigt som den har en viktig funktion: den lagrar värme och håller temperaturen uppe under längre tid.

Contura i7

Contura i7 är insatsmodellen i serien. Med i7 har du friheten att utforma din egen eldstad, precis som du vill ha den. Den kan placeras in i en eldstad som du själv utformar eller som på bilden, en egen uttänkt lösning. Contura i7 är svart och finns med lucka i glas eller gjutjärn.

Contura 310

Till Contura 300 kan du välja ett matchande vedfack. Vedfacket gör kaminen till en mysig och praktisk möbel som du bygger efter dina egna möjligheter och önskemål.

Välj din favorit och gör den personlig med rätt tillbehör

Modellerna i Contura 300-serien finns i många varianter. Välj din favorit och kombinera med ett eller flera av de designanpassade och praktiska tillbehören.

test

Gjutjärnslucka med svart plåt

test

Glaslucka med svart plåt

test

Glaslucka med vit plåt

test

Gjutjärnslucka med täljsten

test

Glaslucka med täljsten

test

Gjutjärnslucka med artstone

test

Glaslucka med artstone

test

Glaslucka med svart plåt

Mixa och matcha

Vedfacket finns i tre olika storlekar och kan placeras under eller vid sidan av kaminen. Facket finns även med utdragslåda om du vill ha en dold förvaring istället för ett öppet fack.

Contura 310 svart

B 570 x H 375 x D 375 mm

Contura i7

B 750 x H 375 x D 375 mm

Contura 310

B 375 x H 850 x D 375 mm

Vridplatta till din kamin

Det praktiska golvglaset ger kaminen en modern och elegant stil. Lätt att plocka bort vid städning.

Kokplatta till din kamin

En kokplatta på kaminen lagrar värme effektivt och gör att du kan hålla te och kaffe varmt under lång tid.

Golvskydd i glas eller metall till din kamin

Praktisk och rymlig låda som placeras under kaminen eller i Medium vedfack. Endast svart plåt.

Dela sidan