Premodul
Skorstenssystem

Skorstenar till braskaminer och eldstäder

En minst lika viktig del som valet av kamin är valet av skorsten. Du ska tryggt kunna lita på att skorstenen på ett säkert sätt transporterar bort rökgaserna från din kamin. Vår skorsten ger maximal säkerhet och är konstruerad och godkänd för de flesta biobränslen, och det bästa av allt är att Premodul gör det möjligt för dig att installera din kamin nästan var du vill i huset.

Vår skorsten är en helhetslösning – från skorstenshuv till anslutning av kamin.

Premodul är ett helhetssystem, från anslutningen på kaminen upp till innertaket och takgenomföringen. Premodul är en modern skorsten i stål som matchar din braskamin och din inredning. Låt skorstensröret bli en inredningsdetalj; välj mellan svart, grått och vitt för insidan av huset. Den utvändiga takhuven och infästningen finns i svart eller röd.

De vanligaste installationsalternativen med vår skorsten

Premodul-skorstenen är ett flexibelt skorstenssystem som passar de flesta hustyper. Den är enkel att montera, inga spännband eller låsbleck behövs och den får monteras genom både övervåning och vindsutrymme utan att byggas in i schakt. Det spar både tid och pengar vid installation. En annan fördel med att välja stålskorsten är att den snabbt blir uppvärmd och skapar drag och på så det blir enkelt att elda i din kamin.

Contura 310 svart

Dela sidan