Contura blogg
Skapa en unik eldstad

Kaminen: En fantastisk spiskassett

Om du har en öppen spis som du vill förnya, har du gjort rätt val genom att välja Contura. Vi erbjuder ett stort utbud av insatser och effektiva spiskassetter. Med en spiskassett kan du på ett enkelt sätt förvandla din öppna spis till en effektiv värmekälla som kommer att komplettera och värma ditt hem i många år framöver. Njut av den rustika atmosfären utan en massa kladd och krångel med öppen eld.

Kamin-insatser och spiskassetter är moderna och effektiva

Spiskassett Contura i5

Spiskassett Contura i5

Contura i5 är en klassisk spiskassett och finns med både dubbellucka och panoramalucka. Med den nya, effektiva förbränningstekniken i Contura i5 räcker veden längre. Kassetten är avsedd att installeras i öppna spisar och är lätt att installera, justera och ansluta till skorstenen.

Insatserna Contura i30, i40 och i50

Insats Contura i50 för egen inbyggnad

Kamin-insatserna Contura i30, i40 och i50 är idealiska för dig som har ett större rum och vill skapa en egen eldstad med ett riktigt generöst glas. Contura i30 har en rak glaslucka, i40 har en höger- eller vänstervinklad lucka och i50 har glas på tre sidor, vilket möjliggör en ännu större flambild. Vårt Clean Burning System håller glasen rena.

Insats Contura i7

Insats Contura i7 för egen inbyggnad

Contura i7 är en fantastisk kamin-insats som har två olika luckor att välja bland, så att du kan få den rätta känslan och stilen för ditt hem. Det breda glaset visar mycket av elden och ger rummet en härlig atmosfär. Insatsen är perfekt för dig som vill bygga och designa din egen eldstad.

Välj den perfekta Spiskassetten för hemmet

Dessa är bara en handfull av de många kaminer och eldstäder vi har att erbjuda här på Contura, och många kan anpassas eller justeras för att passa ditt hem. Ta gärna en titt på vårt stora utbud av braskaminer och tveka inte att kontakta våra duktiga återförsäljare för mer information kring köp och installation.

Dela sidan

Till toppen