Contura blogg
Små kaminer från contura
Ger stor värme

Små braskaminer för dig och ditt hem

Braskaminer är inte bara för dem med gott om utrymme. På Contura tycker vi att alla ska ha möjlighet att njuta av en riktig vedeldad kamin, oavsett hur mycket utrymme de har. Det är därför vi har skapat en serie små braskaminer utan att kompromissa med någon av de fantastiska funktioner som Contura kaminerna är kända för!

Braskamin Contura 810 Style

Braskamn Contura 810 Style

Contura 810 Style är bara 91 cm hög och ger dig upp till 6kW värme. Med en mängd anpassningsbara tillbehör är Contura 810 en idealisk braskamin för mindre rum.

Braskamin Contura 856 Style

Braskamin Contura 856 Style

Inspirerad av den berömda superelipsen, Contura 856 Style är en liten kamin som erbjuder generös värme och stor eldsynlighet. Denna lilla braskamin har en rad olika tillbehör, allt för att passa dig och dina behov.

Gjutjärnskamin Contura 51

Gjutjärnskamin Contura 51

Med fyra justerbara ben, står gjutjärnskaminen Contura 51 stabilt på alla golv. Den nätta kaminen kan placeras nästan var som helst i ditt hem. Välj tillbehör som uteluftsanslutning eller vår populära kokplatta.

Spiskassett Contura i5

Spiskassett Contura i5

Contura i5 är en spiskassett för installation i öppen spis eller eldstadsöppning och passar de flesta öppna spisar. Väljer du Contura i5 med korta ben (tillbehör), så kan du placera den som vilken fristående kamin som helst. Handtaget är integrerat i luckan och spjällreglaget är lättåtkomligt på framsidan. Panoramaluckan bjuder på stora glasytor vilket gör att elden syns ordentligt.

Hitta favoritkaminen hos din närmsta återförsäljare

Ta kontakt med din lokala återförsäljare för att se vårt urval av små braskaminer. Välkommen till din lokala Conturabutik!

Dela sidan

Till toppen