Contura blogg
Frimurad eldstad från Contura
Trendenser

Contura i samarbete med Trendenser

Trendenser.se är en av Sveriges största design & inredningsbloggar och drivs av Frida Ramstedt. I ett samarbete med Contura har Frida låtit platsbygga en frimurad eldstad med vår populära insats Contura i40.

Förverkliga önskemålen

"Eftersom vi bor i ett nybyggt litet hus (2007) så ville jag att eldstaden skulle smälta in både i storlek och form. Och framförallt ersätta den tråkiga trappan som tidigare utgjorde det första och största intrycket i vardagsrummet."

"Första steget var att bygga en vägg eftersom jag ville att kaminen skulle frimuras i ett hörn. Valet av insats föll på Contura i40 som passade bäst med våra mått samt de krav jag hade på lucköppningens funktioner (exempelvis att glaset både kan skjutas uppåt och öppnas helt vid rengöring )."

Frimurad eldstad Contura i40 i samarbete med Trendenser

För mig var det också väldigt viktigt att man skulle kunna se elden från två håll genom glaset. Annars tycker jag inte man får samma känsla för det tredimensionella. Det ska också tilläggas att det här samarbetet kom till i slutskedet, när jag redan hade bestämt mig för vilken slags insats och leverantör vi skulle gå för.

Läs mer om samarbetet på Trendenser.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Dela sidan

Till toppen