Contura blogg
Style-serien med nya funktioner

Braskaminerna i Contura Style-serien

Contura Style-kollektionen är en serie fantastiska braskaminer som kombinerar estetik, effektivitet och funktionalitet för att värma ditt hem. Här är en snabb överblick över varje braskamin i Contura Style sortimentet.

Kaminer med efterlängtade funktioner

Contura Style-serien finns med både lucka i gjutjärn och med glasfront. En ny, förbättrad luckstopp håller luckan säkert öppen när du arbetar med elden eller rengör din kamin. Handtagen har gjorts längre och mer greppvänliga och det bästa av allt är att de inte blir varma.

Braskamin Contura 510 och 510G Style

Braskamin Contura 510 Style och 510G Style

Contura 510 Style är en braskamin utan sidoglas som passar perfekt för placering i hörn. Med en stor glasdörr, sprider den ljuset från lågorna i hela rummet. Integrerade handtag på framsidan av spisen ger braskaminen Contura 510 ett elegant utseende som kompletterar traditionella och moderna miljöer.

Braskamin Contura 520 Style

Braskamin Contura 520 Style med värmemagasin

Contura 520 Style påminner om 510, men denna braskamin har 100 kg värmebevarande powerstone bakom omramningen, som behåller och sprider värme långt efter det att elden inom har brunnit ut. Med det Integrerad vedfacket har du alltid torr ved tillhands.

Braskamin Contura 556 och 556G Style

Braskamin Contura 556 Style och 556G Style

Med breda sidofönster och en stor glasdörr, ger braskaminen Contura 556 Style en panoramautsikt över elden med en modern twist. Nytt för 2015 är den vita 556 Style och den har visat sig bli otroligt populär. Kontakta din lokala Contura återförsäljare för mer information.

Braskamin Contura 586 och 586G Style

Braskamin Contura 586 Style och 586G Style

Contura 586 Style är braskamin på en något högre pelare, välj till en vridplatta och styra värmen och ljuset dit du befinner dig för stunden. En modern och kompakt kamin som sprider värme och gemyt.

Braskamin Contura 596 Style

Braskamin Contura 596 Style och 596G Style

Den högsta braskamin i Style sortimentet är Contura 596. Med breda sidoljus och möjlighet att välja till värmelagrande powerstone får du både stor eldsynlighet och extra lång värme. 596 Finns i svart eller grått och 596G finns i vitt.

Se kaminerna hos din närmsta återförsäljare

För att ta reda på mer om Contura och våra braskaminer, kontakta din lokala Contura återförsäljare. Våra återförsäljare har även fullständig information om vår skorsten.

Dela sidan

Till toppen