Contura blogg
Det finns en kamin för varje inredningsstil

En spiskassett gör det mesta av din öppna spis

En öppen spis är ett vackert inslag i alla hem och om du har en öppen spis, så ska du göra det bästa av den. En spiskassett hjälper dig att göra just det. Med en design som passar arkitekturen och inredningen i ditt hem och en effektiv brännkammare, är det en idealisk kombination av funktion och design för ditt hem.

Effektiva kamin-insater och spiskassetter

Oavsett storleken eller formen på din öppna spis, har vi en spiskassett som är perfekt för dig. Här på Contura utformar vi våra insatser för att ge dig den högsta kvaliteten och funktionell design. Var och en är individuellt testade för kvalitet och funktion.

Skapa fokus kring din eldstad med en fantastisk spiskassett från Contura. Oavsett om du har en hörnspis, en öppen spis eller en fristående spis, finns det en kamin-insats för dig i vårt utbud. Våra insatser bjuder på en härlig insyn till elden som förstärker mysfaktorn i ditt hem, medan förbränningstekniken ser till att braskaminen når maximal effekt på bara några minuter.

Det finns en kamin för varje inredningsstil

Med en spiskassett från Contura kan du välja mellan modern eller traditionell design, beroende på din inredning och dina önskemål. Många av våra kaminer och spiskassetter kombinerar de båda, för att ge en vacker passform som tillför det lilla extra i ditt hem. Med alla olika alternativ och utföranden, finns det verkligen en spiskassett för alla!

Besök din närmsta återförsäljare för information kring pris och installation.

Dela sidan

Till toppen